Theoriecursus

Theoriecursus geprobeerd, maar helaas weer niet geslaagd? Probeer het met onze privéles auto theorie . Ideaal als je al eens bent gezakt of als je vooraf al weet dat je moeite hebt met examens en toetsen. Lijkt het je spannend om examen te doen bij het CBR en wil je je daarop zo goed mogelijk voorbereiden? Wij zorgen er met onze 1-op-1 begeleiding voor dat je niets aan het toeval over hoeft te laten.

Omdat we uitgebreid met je oefenen en de examenstof behandelen in jouw eigen tempo. Stap voor stap en met de mogelijkheid om ergens wat langer bij stil te staan. Wij bieden je veel meer aandacht dan dat je tijdens een theoriecursus zou krijgen, waarbij je met een aantal anderen in een klaslokaal zit.
Inschrijven

Wat is een theoriecursus?

De theoriecursus ken je misschien. Je zit met een aantal andere kandidaten in een klaslokaal, waar jullie samen uitleg krijgen. Volgens een strak schema en een vaste opbouw, die voor iedereen gelijk is. Dat werkt voor sommigen, maar wij begrijpen dat je meer persoonlijke aandacht zoekt. Tijdens een privé theoriecursus, waarin we echt betrokken zijn bij wat jij belangrijk vindt en waar je graag wat meer tijd aan wilt besteden.

Het CBR-examen voor theorie is spannend. Je moet vragen beantwoorden in verschillende categorieën, waardoor je van veel verschillende onderwerpen van alles af moet weten. Wij zorgen ervoor dat we de examenstof uitgebreid met je doornemen, tijdens een theoriecursus die we helemaal op jou afstemmen.

De theoriecursus kun je volgen om jouw autotheorie te halen, net als voor andere CBR-examens:

Auto theorie

Het bekendste theorie-examen, tijdens je rijopleiding voor de auto. Wij bereiden je voor op het CBR-examen, zodat je verder kunt met de praktijklessen in de auto.

Motor theorie

Jouw theorie halen als je bezig bent met het motorrijbewijs? Met onze 1-op-1 begeleiding kom je verder dan met een algemene theoriecursus voor iedereen.

Scooter theorie

Zeker weten dat je jouw scootertheorie haalt? Wij kunnen jouw examen al binnen 10 dagen voor je reserveren.

Waarom privéles?

Benieuwd waarom anderen kiezen voor onze privélessen in plaats van een algemene theoriecursus? Ontdek de belangrijkste voordelen:

Theorie in jouw eigen tempo

We leren je de theorie in jouw eigen tempo. Heb je meer tijd nodig voor gevaarherkenning of heb je juist moeite met de verkeersregels en het verkeersinzicht? Wij stemmen de aanpak af op waar jij moeite mee hebt of waar je graag meer mee wilt oefenen. En hebben we iets overgeslagen waar je toch nog even bij stil wilt staan? We passen de privé-theoriecursus helemaal op jouw wensen aan.

Bij jou in de buurt of op locatie

Voorkom ver reizen om naar de theoriecursus te gaan, omdat we dat gewoon bij jou in de buurt kunnen plannen. Bij je thuis of op een vaste of flexlocatie in de buurt, waar we afspreken om samen aan de theorie te gaan werken. In alle rust en in een fijne omgeving, zodat je zeker weet dat je de stof zo goed mogelijk in je op kunt nemen.

Handige samenvatting

Aan het einde van de dag krijg je van ons een handige samenvatting. Met de belangrijkste leerpunten, die je kunt gebruiken om je voor te bereiden op het CBR-examen. Speciaal voor jou aan het eind van de privé-theoriecursus, om alles wat je hebt geleerd nog even een keer te herhalen.

Les van gekwalificeerde rij-instructeurs

Je krijgt jouw privélessen van gekwalificeerde rij-instructeurs, die daarmee zorgen voor een hoogwaardige theoriecursus. Met aandacht voor alles wat je wilt weten. Ze zijn gespecialiseerd in de theorie en weten bovendien precies hoe het CBR je daar tijdens het examen naar zal vragen.

Aansluitend het CBR-examen doen

Aansluitend aan jouw privé-theoriecursus kunnen we meteen het CBR-examen voor je plannen. Na 2, na 6 of bijvoorbeeld na 12 uur. Zodat je weet dat je goed bent voorbereid en zodat je vol vertrouwen af kunt reizen naar de examenlocatie.

Inhoud autotheorie

Ga je met onze privé-theoriecursus voor je autotheorie? Net als binnen de cursussen voor de motor en de scooter is er sprake van twee belangrijke onderdelen:

Gevaarherkenning

Herken je gevaar en weet je of je moet remmen, je gas los moet laten of dat je niets hoeft te doen? Belangrijke thema’s binnen dit onderdeel, waarvoor we je een aantal handige ezelsbruggetjes zullen leren. Op die manier weet je tijdens het CBR-examen precies wat je moet antwoorden, omdat je de theorie uitstekend kent.

Verkeersregels en -inzicht

Een belangrijk onderdeel, waar veel vragen over worden gesteld. Wij leggen je de regels uit en zorgen ervoor dat je snel verkeersinzicht opbouwt. Dankzij onze 1-op-1 begeleiding, om het je uit te leggen op een manier die jij goed begrijpt en in je opneemt.

Online aanmelden

Enthousiast over onze privé theorieles en daar graag mee aan de slag of heb je daar nog een paar vragen over? We leggen je graag uit hoe we werken, hoe anderen onze lessen ervaren en hoe we ervoor zorgen dat ook jij zal slagen. Zelfs als je al een keer bent gezakt en als je examens en toetsen meestal moeilijk vindt. Dankzij onze privé theorieles, zodat je vol vertrouwen aan het CBR-examen kunt beginnen en dat waarschijnlijk in één keer zal halen.

Vol vertrouwen voorbereiden op jouw theorie-examen? Stel je vragen of meld je aan voor jouw privé theoriecursus. Bel ons op telefoonnummer 06 486 57 970, stuur een e-mail naar info@privetheorieles.nl of gebruik het online contactformulier . We horen graag van je!